Padelsol

Om os

Hvem er vi?

Hos Padelsol vil vi give danskere muligheden for at få højkvalitets padeltræning af dygtige, spanske trænere i eksotiske rammer. Vores kerneværdier er kvalitet og fleksibilitet. 

Vi prioriterer få spillere pr bane til træningerne, og alle vores trænere er dygtige og rutinerede med flere års erfaring. Vores kampe og turneringer mod lokale, spanske spillere er individuelt tilpasset, vores gæsters forskellige niveauer så vi er sikre på, at alle får det optimale ud af træningscampen.  

Som gæst har du mulighed for at vælge mellem en række hoteller, som vi samarbejder med, til fordelagtige priser. De ligger alle tæt på træningsanlæggene. Alternativt kan du selv booke hotel eller en ferielejlighed. Vi tror på, at fleksibilitet er nøglen til den optimale oplevelse.

Padelsol er ejet og drevet af Morten og Nicolai. Vi er to danskere med passion for padel og uforglemmelige oplevelser. Vi gør en dyd ud af, at alle gæster får den allerbedste service, imens de bliver bedre padelspillere.

Vi finder den bedste løsning for jer

Vi har startet Padelsol for, at give spillere på alle niveauer muligheden for at udvikle sig på et intensivt padelforløb, og komme hjem til Danmark med en masse nye padelegenskaber i bagagen. 

Afspil video

Er du klar til at tage dit padelspil til næste niveau?